Mode & Stil

En sida om personlig stil

Ta dig an yogatrenden i yogabyxor

– Sträck på fötterna och böj sedan tårna bakåt. Nu kan ni ha lite avstånd mellan fötter och så gör ni stora cirkelrörelser, sa Vigyana Shakti med lugn röst till kursdeltagarna som satt i en halvcirkel i danssalen.

Så står det i en artikel från Helsingborgs dagblad där man skriver om yoga, som verkligen håller på att bli en av de mest populära tävlingsformerna. Många är det nu som i början av året tar sig till olika tränignslokaler för att hålla sitt nyårslöfte om ett hälsosammare liv, och om du också är en av de så är yoga helt klart att rekommendera. Det är avslappnande, bekvämt och roligt. Allt som behövs för att man ska få en stark självkänsla och självförtroende. Sen är ju en av de bättre detaljerna så klart också att det är så otroligt snyggt med yogakläder. Både vad gäller yogabyxor och tröjor som man har när man kör yoga är ju riktigt snyggt, och rumpan får helt klart ett snyggt lyft oavsett hur den är formad. Om du inte har några yogakläder än, eller om du vill köpa nya så rekommenderas Yogakläder online från Hangmatta,  för de är verkligen de absolut bästa du kan hitta på marknaden. Om du kommer till yogaklassen i deras yogakläder kommer du garanterat att göra de andra avundsjuka, för att det är verkligen träffande rätt. Sen är de också, precis som att de är väldigt snygga, sköna och lätta att röra sig i. Köp hem dessa och gör solhälsningar under året som kommer, så kan du vara säker på att vara både trendig och avslappnad.

Testa solhälsningen hemma innan du går på klassen

Om du känner dig nervös för att komma igång med ditt nya liv som hälsosam är som sagt yoga den absolut perfekta träningsformen att börja med. Och om du vill vara förberedd på hur det går till kommer här en video med en förklaring på den vanligaste övningen inom yoga, nämligen Solhälsningen:

Om du vill kan du självklart göra den här övningen hemma själv tills du känner dig säker på den. Allt du behöver är:

  • Bekväma yogakläder
  • En yogamatta
  • Avslappningsmusik