Mode & Stil

En sida om personlig stil

Klä dig som en hollywoodstjärna

HollywoodkändisVem vill inte klä sig lika stilsäkert som en hollywoodstjärna? Det är inte helt lätt att hitta sin stil men det man alltid kan göra är att ta inspiration från någon som man tycker klär sig snyggt, och det gör verkligen hollywoodstjärnan Alicia Vikander!

Modet ändrar sig hela tiden, det finns höstmode, vintermode, vårdmode och sommarmode – och en hel del trender där emellan. Det kan vara svårt att hitta rätt i modedjungeln. Men, ett säkert kort för att klä sig snyggt och elegant är genom att ta inspiration från någon, och vad är då inte bättre än att kolla in en hollywoodstjärnas stil? Nyligen har den världskända listan över bäst klädda kändisar från Us Weekly släppts och där är bland annat hollywoodsvensken Alicia Vikander med, där hon hyllas för sin egna och eleganta stil. Kanske är det någon att inspireras av?

En feminin och flirtig stil

I Expressen kan man läsa att den amerikanska veckotidningen nyligen släppt sin lista över årets bäst klädda kändisar, som toppas av giganter inom kändisvärlden. Och på tionde plats hamnade ingen mindre än Alicia Vikander, inte fy skam! Motiveringen till Alicia Vikanders plats på listan var bland annat att hon har en feminin och flirtig stil som snabbt gjorde henne älskad på röda mattan och att hon inte bara förlitar sig på trender utan verkligen har hittat sin egen stil. Och man kan inte annat än att bara hålla med. Alicia har verkligen lyckats med att sticka ut, samtidigt som hon inte blir för mycke och håller sig elegant både på röda mattan och i vardagen. Och det är faktiskt inte första gången som hon får lovord för sin klädstil, Alicia var år 2015 på omslaget till Vogue, vilket gör henne till den första svensken som gör det sedan 70-talet. Dessutom har hon även blivit franska modehuset Louis Vuittons ansikte utåt. En sann inspiration i både stil och framgång, skulle man kunna säga. Så, om du vill klä dig som en hollywoodstjärna, ta inspiration av Alicia Vikander, eller kanske någon annan på listan av de bäst klädda kändisarna. Såhär ser 2016 års lista över Hollywoods bäst klädda kändisar ut:

  1. Sienna Miller
  2. Gigi Hadid
  3. Kendall Jenner
  4. Diane Kruger
  5. Zendaya
  6. Beyoncé
  7. Rosie Huntington – Whiteley
  8. Jennifer Lopez
  9. Alicia Vikander