Mode & Stil

En sida om personlig stil

Bra hudvårdsprodukter är A och O

Frosten täcker gräset och det är fortfarande mörkt ute när du vaknar. Hösten är en karg och ruskig årstid som kan vara väldigt tuff, inte minst för din hud. Den kräver extra mycket kärlek och valet av hudkrämer spelar en stor roll.

Allt här i världen kommer i olika kvalitéer och prisklasser. Oavsett om det gäller en ny bil eller valet av skönhetsprodukter är det i de flesta fall värt att sträva efter den vara som utmärker sig som det bästa alternativet. När det kommer till hudvårdsprodukter såhär års är det ännu viktigare att välja produkter som utmärker sig med bra kvalitet. Ett märke som är väldigt populärt är Exuviance som gör många produkter inom just hudvård. Något som bidrar till att de sticker ur lite extra är de har uppfunnit ett en slags teknologi som används i flera andra kända varumärkens produkter. Med andra ord ett bra tecken på att de ligger i framkant inom hudvård.

Billigt är inte alltid bra

Även fast det kan vara lockande att köpa en billigare produkt är det värt att tänka om. I en artikel i Hälsoliv skriver de om riskerna med att beställa hem produkter från nätet som känns för billiga att låta bli. Inte enbart kan det röra sig om piratkopierade produkter utan de kan även innehålla ingredienser som du troligtvis inte vill ha i närheten av din kropp. Att istället unna sig en produkt som är äkta och av bra kvalitet är därför starkt rekommenderat.

I ett test utfört av Metro tidigare i år provade de en rad olika hudkrämer, bland annat en från just Exuviance som vi nämnde tidigare i det här inlägget. Det är inte förvånande att de lyckades få hela fyra av fem poäng, nästan full pott! Ett resultat som en piratkopierad produkt bara skulle kunna drömma om att uppnå. Faktum är att de falska krämerna i vissa fall till och med kan vara farliga. En infektion eller svullnad är knappast det man strävar efter när man försöker vårda huden. Avslutningsvis vill vi tipsa om en artikel i Vogue där de skriver om just hudvård och hur viktigt det är att anpassa sina rutiner och produkter nu när hösten närmar sig.