Mode & Stil

En sida om personlig stil

Borta bra men hemma bäst

Att trivas i sitt hem är något som är otroligt viktigt, och absolut inte något som man ska kompromissa med. För om man inte älskar att komma hem om dagarna, då är det faktiskt något som inte står helt rätt till. Då är det helt klart dags för en förändring till ett mer personligt och trivsammare hem! 

Att kunna säga “borta bra, men hemma bäst” är verkligen en härlig sak. Att trivas i sitt hem är därför otroligt viktigt för oss människor, och man ska alltid göra allt man kan för att ha det riktigt härligt hemma. Vägen till det är ofta ett personligt hem, och såhär skriver man om det på dt.se:

Förvaring i alla ära men när Pralin ber inredaren Marie Nilsson i Falun om inredningstips för hallen så säger hon “glöm inte bort den!” – Det är så lätt att bara tänka praktiskt när man inreder en hall – men glöm inte att pynta lite, gör den personlig.

Och att inreda personligt är något som man alla gånger ska göra, oavsett vilket rum det än handlar om. För ärligt talat, det är ju du, och kanske din familj, som ska bo i huset eller lägenheten. Så att du ska gilla hur det ser ut runt dig är det allra viktigaste, och inget annat! Så vill du till exempel ha en Fatboy istället för soffa? Då är det bara att köra! För visst kanske många väljer att hellre placera inredningsprylar som dem i ett lekrum eller så, men som sagt så är det viktigaste att man själv trivs, och det ska man aldrig glömma bort